Oost-Canada

BELEEFVAKANTIE  OOST CANADA

Rondreis doorheen de provincie Québec per huurwagen

Dag 1/
Aankomst in Montréal, ophalen van de huurwagen en rit naar het hotel. Vrije namiddag om de stad te verkennen.

Dag 2/
Ontdek de tweede grootste stad ter wereld, Montréal. Iedere wijk is er verschillend en een must om te bezoeken. U kan Montréal best te voet of per fiets bezoeken.

Dag 3/
Panoramische rit naar Mont-Tremblant. Mont-Tremblant behoort tot het Laurentide gebergte, een gebied met mooie steden waar een franse sfeer heerst. Deze regio is bezaait met schitterende bergen, rivieren  en meertjes.

Dag 4/
Volledige dag om Mont-Tremblant te verkennen. U kan er o.a. wandelen, kajakken, fietsen of rotsklimmen. Bezoek de vele boetiekjes, bars en restaurantjes.

Dag 5/
Autorit naar de enige ommuurde stad van Noord-Amerika, Québec. Québec biedt Europese flair gecombineerd met prachtige architectuur. U wandelt tot bij Chateau Frontenac.

Dag 6/
Volledige dag om Québec te ontdekken. Verken de oude buurten te voet zoals Petit Champlain, Place Royal en de oude haven. Buiten Québec kunt u een bezoek brengen aan de watervallen van Montmorency.

Dag 7/
Via de oevers van de St. Lawrence rivier verlaat u Québec richting Sacré-Coeur. Bezoek aan Tadoussac met walvisobservaties.

Dag 8/
Overnachting op een boerderij, wandeling met observatie van de zwarte beer, bevers en andere dieren. Boottocht op de St. Lawrence.

Dag 9/
Rit naar St. Félicien doorheen de prachtige Saguenay regio. Onderweg kan u de Saguenayfjord bezoeken. Eén van de langste en diepste fjorden ter wereld. Zwemmen kan aan één van de vele stranden rond het meer aan Val-Jabert.

Dag 10/
Autorit naar Lac Edouard met zijn dicht beboste gebieden. Tal van activiteiten staan op het programma.

Dag 11/
Wandelen, watersporten of relax op eigen tempo.

Dag 12/
Terugrit naar Montréal, afgifte huurwagen en terugvlucht.

Ligging
De provincie Québec ligt aan in Oost Canada. Invliegen kan op Québec en Montréal

Weer
Het weer in juli aan de Oost-kant van de Canada is aangenaam. Met gemiddelde dagtemperaturen die schommelen tussen de 19 en 24 graden.

Reistips Oost Canada
De provincie Québec bezoek je het best met huurwagen. Mensen die opteren voor een avontuurlijke rondreis kunnen kiezen voor overnachtingen in een pionierstent. Observatie van zwarte beren, elanden en walvissen is een absolute belevenis. Deze dagelijkse afreizen zijn ook geschikt voor gezinnen met kinderen.

Website www.quebecregion.com

Beleefvakantie.be biedt dagelijks rondreizen aan naar Canada. Contacteer ons vrijblijvend verder voor een reisprogramma op maat in Oost- en West Canada.

 

Beleefvakantie

Parmentier Travel
Baron de Pélichystraat 11
8870 IZEGEM

België-Belgium
Lic. A5695
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 +3251315239
Facebook
 Twitter